Bedrijfscultuur


Al 75 jaar is BLOCKDIAS een absolute referentie voor de productie en plaatsing van verwarmingsketels. Iedere BLOCKDIAS-ketel werd en wordt nog altijd gebouwd met één doel voor ogen: betaalbare kwaliteit leveren. BLOCKDIAS begon als familiebedrijf maar is intussen uitgegroeid tot een naamloze vennootschap met een internationaal karakter. Vandaag staan er BLOCKDIAS-ketels in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland, maar ook in Polen, Oostenrijk, Algerije, Estland, Griekenland, Korea, Portugal, Slowakije, Tsjechië, Zwitserland, Equador, Congo en Spanje. 

 

De actieradius van BLOCKDIAS is dan wel toegenomen maar de persoonlijke band met het product en de klant is onveranderd gebleven. Wij hebben er bewust voor gekozen om de productie van onze ketels in eigen huis te houden (geen delokalisatie naar lagelonenlanden). Alleen door een strenge controle en stipte opvolging van het productieproces kunnen wij onze uitstekende reputatie ketel na ketel blijven waarmaken. Dat die aanpak gewaardeerd wordt, blijkt uit ons tevreden en nog altijd groeiend klantenbestand.  

 

Bij BLOCKDIAS staan de eisen en wensen van de klant centraal. Wij zijn bereid onze producten af te stemmen op specifieke omstandigheden. Samen met de klant wordt gezocht naar de optimale oplossing voor zijn concrete situatie. Ook de ontwikkeling van nieuwe producten schrikt ons niet af. We houden constant voeling met de markt, om te weten wat de behoeften zijn, en zijn bereid om aan nieuwe projecten mee te werken. Kortom, BLOCKDIAS kan en doet veel meer dan u op het eerste gezicht misschien zou verwachten.

 

Meer informatie ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.